Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keittiötaitoinen Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Ylämylly

Työpaikat / Keittiötaitoinen Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Ylämylly

Keittiötaitoinen Huoltamokahvilatyöntekijä Shell HelmiSimpukka Ylämylly

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Liperi Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Juuri sinä voit olla ketjumme uusi Helmi!

Ylämyllyn Shell HelmiSimpukka etsii keittiötaitoista huoltamokahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset meillä tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää! Keittiötaitoisena huoltamokahvilatyöntekijänä huolehdit monipuolisesti kaikista keittiön osa-alueista, joihin kuuluvat esimerkiksi keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien ja a'la carte -annosten valmistus. Toivomme myös, että keittiön ja salin välinen kynnys ei ole sinulle liian korkea, vaan voit jalkautua asiakkaidesi pariin, tehdä kassa- ja myyntityötä sekä huolehtia yleisestä siisteydestä.

Ylämyllyn HelmiSimpukka on auki ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, joten työ on 2-vuorotyötä, sisältäen myös yövuoroja klo 02.00 saakka. Myöhäisen aukiolon vuoksi edellytämme hakijoilta täysi-ikäisyyttä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja tunteja sinulle kertyy vähintään 63h/3vko:ssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään Restelin kanssa.

Kuka meillä pärjää?

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon eikä pieni kiirekään kykene haihduttamaan hymyä huuliltasi. Et koskaan väsy oppimaan uutta ja intohimosi työtäsi kohtaan näkyy ja maistuu aina asiakkaalle asti. Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Toivomme, että sinulta löytyy joko ravintola- tai suurtalouskeittiökokin tutkinto ja jo jonkin verran alan työkokemusta. Mikäli keittiö sujuu, mutta asiakaspalvelupuoli vielä mietityttää, ei huolta, sillä me kyllä tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään.

Meillä pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain! Lisäksi pääset Restelin erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien piiriin.

Kiinnostuitko?

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, mielellää joulukuun aikana. Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Lisätietoja saat Baronan toimistoltamme Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848 (arkisin klo 9-15) tai Shell HelmiSimpukan Yksikönpäälliköltä, Hinni Haloselta p. 0405504567 tiistaista torstaihin klo 9-10.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti. Restel Liikenneasemat Oy operoi 48 Shell ja St1 liikenneasemaa kautta maan. Lisätietoja huoltamoilla työskentelystä löydät osoitteesta huoltamorekry.fi. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.