KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotantotyöntekijä

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Turku Rusko Teollisuus/tuotanto

Etsimme asiakkaallemme Vahtoon asentajia monipuolisiin tuotantotehtäviin. Jos sinulla on kokemusta esimerkiksi ajoneuvoasennuksista, koneenasennuksesta, kokoonpanotöistä, sisustusasennuksista tai sähkötöistä niin jätä hakemus!

Tarjolla on monipuolisia tuotanto- ja asennustehtäviä yrityksessä, joka on edelläkävijä erilaisten kuljetusratkaisujen valmistuksessa. Yritys valmistaa mm. perävaunuja, päälirakenteita, kuormatiloja sekä paljon muuta raskaan kaluston käyttöön. Tarjoamme pitkän työsuhteen ja mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Etsimme nyt henkilöitä useampiin eri tuotantovaiheisiin. Voit sijoittua esimerkiksi ovivalmistukseen tai varustelutehtäviin. Työtehtävästä riippuen työpäiviisi voi kuulua mm. paineilma- ja sähköasennuksia, mekaanista asennustyötä ja kokoonpanoa sekä erilaisten koneiden käyttöä.

Millaisia työntekijöitä me sitten etsimme?

Jos sinulla on osaamista seuraavilta alueilta, niin voit olla etsimämme tekijä:

  • Koneenasennustyöt
  • Ajoneuvoasennukset
  • Sähköasennustyöt
  • Sisustusasennukset
  • Pneumatiikka- ja hydrauliikka-asennukset

Edellytämme hakijoilta mahdollisuutta 2-vuorotyöhön ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä tehdas sijaitsee julkisen liikenteen kantamattomissa. Lisäksi haluamme, että sinulla on halu oppia uutta ja hyvä asenne työtä kohtaan.

Jätä hakemus ja kerro omasta osaamisestasi ja työhistoriastasi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile. Palkkaus on alalla hyvin kilpailukykyinen ja se määritellään teknologiateollisuuden TESsin, aikaisemman kokemuksesi ja osaamisen perusteella.