KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Robottihitsaaja

Työpaikat / Robottihitsaaja

Robottihitsaaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Mustasaari Teollisuus/tuotanto

Etsimme Vaasan seudulla toimivalle menestyvälle metalliteollisuuden asiakkaallemme robottihitsaajaa.

Edellytämme aiempaa työkokemusta hitsausrobotin operoinnista. Myös hitsausrobotin ohjelmointitaito on edellytys tehtävää haettaessa. Työtehtävät koostuvat suurilta osin robottihitsauksesta ja ohjelmoinnista, mutta sisältävät myös muuta metallialan työtä jonkun verran. Pääpaino on kuitenkin hitsausrobotin operoinnissa ja ohjelmoinnissa.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan sekä työturvallisuuden ja laadun merkityksen ymmärtäminen työnteossa. Tärkeää on myös aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ja hyödyntämään ammattitaitoasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä nykyaikaiset työskentelyolosuhteet. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Rekrytointia hoitaa Barona. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta tarve on pitkäaikainen ja myöhemmin on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 arkisin klo 8-17 välillä tai sähköpostitse sami.rinta-valkama@barona.fi.