KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kunnossapitoasentaja (mekaaninen), Hydropress Huber Ab

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja (mekaaninen), Hydropress Huber Ab

Kunnossapitoasentaja (mekaaninen), Hydropress Huber Ab

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Järvenpää Porvoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Tekniikka Hydropress Huber Ab

Haemme erityisesti mekaanisen kunnossapidon taitavaa kunnossapitoasentajaa liikkuvaan työhön Hydropress Huber Ab:n riveihin. Valittu työntekijä rekrytoituu suoraan Hydropress Huber Ab:n palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajana vastuullesi kuuluvat jätevedenpuhdistamoilla ja erilaisissa teollisuuskohteissa sijaitsevien laitteistojen ennakkohuollot sekä viankorjaustyöt. Työssäsi huollat laitekantaa, vaihdat kuluneita komponentteja uusiin ja asennat tarvittaessa uutta laitteistoa. Työkohteet huomioiden työ on ymmärrettävästi ajoittain likaista ja vaatii tekijältään oikeanlaista asennoitumista myös olosuhteisiin. Työ on liikkuvaa ja työskentelyalue on maantieteellisesti laaja, painottuen kuitenkin eteläiseen Suomeen. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa ja usein työparin kanssa.

Hakijalta toivomme:

  • Työhön soveltuvaa koulutusta (esim. koneenasentaja tai kunnossapitoasentaja) ja/tai kokemusta asennus-, huolto- ja kunnossapitotöistä,
  • vähintään B-luokan ajokorttia,
  • matkustusvalmiutta,
  • asiakaslähtöistä asennetta,
  • pelotonta asennetta ajoittain haastaviakin olosuhteita kohtaan sekä
  • sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme:

  • Sähkö-/automaatiokunnossapidon tuntemuksen (HUOM! ei ehdoton vaatimus).

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun ja vaihtelevan työn, jossa työkohteiden vaihtuvuus pitää mielesi virkeänä. Osaamiseesi panostetaan ja työsuhteen alussa järjestetäänkin kattava perehdytysjakso, jonka aikana tutustutaan työssä huollettaviin laitteisiin ja niiden komponentteihin.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jätähän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla rekrytointia hoitaa Perttu Piispa, p. 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, ke ja pe), sähköposti: perttu.piispa@barona.fi.