KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Mekaanisten asennustöiden valvoja, Kilpilahti, Porvoo

Työpaikat / Mekaanisten asennustöiden valvoja, Kilpilahti, Porvoo

Mekaanisten asennustöiden valvoja, Kilpilahti, Porvoo

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Hämeenlinna Riihimäki Ylöjärvi Lempäälä Nokia Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme mekaanisten asennustöiden valvojia Kilpilahteen määräaikaiseen projektityöhön tulevaan suurseisokkiin ja siihen liittyviin suunnittelu- ja valmistelutöihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2020 / alkuvuodesta 2021 ja työsuhteiden kesto on arviolta 6–8 kuukautta.

Mekaanisten asennustöiden valvoja vastaa mekaanisten asennustöiden toteutuksesta aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset sekä asiakkaan edun huomioiden. Toimessasi suunnittelet mekaaniset asennustyöt yhteistyössä muiden projektivastaavien kanssa, valvot töiden suoritusvaihetta ja vastaat projektista omalla vastuualueellasi aina projektin luovutukseen saakka.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää teknistä koulutusta (esim. teknikko tai insinööri), sekä kokemusta suunnittelu-, projekti- tai kunnossapitotehtävistä. Odotamme myös hitsaustekniikan ja painelaitedirektiivin mukaisen valmistuksen tuntemusta. Valvojalla tulee olla myös suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan vertaistaan hakevassa Kilpilahden teollisuusympäristössä. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Markus Korpela, p. 050 464 8493 (tavoitettavissa arkisin klo 9-15), s-posti markus.korpela@barona.fi.