KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Varastotyöntekijöitä Tuusulan alueelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko miettinyt haluavasi osa-aikaista tai keikkatyötä loppuvuodelle ja mahdollisesti keväälle? Vai oletko kenties kiinnostunut täysistä viikkotyötunneista? Meillä on nyt tarjolla näitä kaikkia!

Haemme Tuusulan seudulle reippaita varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyötehtäviin – pyrimme löytämään sinulle juuri oikeanlaisen työtehtävän! Yleisimpiä varastotehtäviä, joihin henkilöitä etsimme, ovat tuotteiden keräily, pakkaaminen ja hyllyttäminen. Tämän lisäksi työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi tavaroiden vastaanottamista ja näiden lajittelua. Kaikkiin työtehtäviin järjestämme huolellisen perehdytyksen ja näin ollen sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Työtä tehdään erilaisissa työvuoroissa, mutta 2-vuorotyö aamu- ja iltavuorossa ovat yleisimpiä.

Etsimme henkilöitä, joilla on halu tehdä töitä ja kehittyä työssään. Paikkoja on tarjolla useampia Tuusulan alueella, joista yksi voi hyvinkin olla sinun. Mikäli koet sopivasi työhön, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.