KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotantoinsinööri, Elcogen Oy

Työpaikat / Tuotantoinsinööri, Elcogen Oy

Tuotantoinsinööri, Elcogen Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Tekniikka Teollisuus/tuotanto Elcogen Oy

Etsimme Elcogenille Vantaan Koivuhakaan tuotantoinsinööriä innovatiiviseen tuotantoympäristöön. Tämän ansiosta tehtäväkenttä on todella monipuolinen ja sitä voidaan tarkentaa vahvuuksiesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Tuotantoinsinöörinä tulet vahvistamaan Elcogenin Suomen organisaatiota, jossa on tällä hetkellä kymmenen henkilöä. Tiimi koostuu alan huippuosaajista. Tehtävässä pääset olemaan mukana Elcogenin toiminnan eri funktioissa todella laajasti. Päätehtäväsi liittyvät tuotantoon ja etenkin sen kehittämiseen. Etsit esimerkiksi tuotantoprosessista parantamiskohteita ja pyrit korjaamaan sekä kehittämään niitä proaktiivisesti. Kehität tehtävässä esimerkiksi työvaiheita, työkaluja ja -menetelmiä. Työtehtäviisi kuuluu myös tuotantotilojemme ylläpito ja kehittäminen. Toivomme, että olet halukas oppimaan työtehtäväsi käytännön työn kautta.

Toivomme sinulta ennen kaikkea hyvin käytännönläheistä työotetta sekä halua tutkia ja selvittää asioita. Tartut proaktiivisesti havaitsemiisi kehityskohteisiin ja lähdet mielelläsi kokeilemaan erilaisia ratkaisuja. Sinulla on myös hyvät kommunikointitaidot, koska asioita kehitetään tiimityönä. Sinulla tulisi myös olla tekninen koulutus sekä aiempaa työkokemusta valmistavasta teollisuudesta. Näkemys massatuotannosta on tehtävässä etu, muttei välttämättömyys. Päivittäisenä työkielenä on suomi ja osin englanti.

Tarjoamme:

  • Mahdollisuuden olla mukana puhtaamman energiatuotantoteknologian kehityksen edelläkävijäyrityksessä
  • Pääsyn mukaan kasvavaan tiimiin, jossa pääset näkemään laaja-alaisesti yrityksen ja alan kehitystä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöön ja työmenetelmiin
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen tehtäviin

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit hakea sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Jos jokin mietityttää ennen hakemuksen jättämistä, voit olla yhteydessä Barona Engineeringin Lassi Jyrinsaloon (puh. 0407628992).