KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Teollisuusompelija

Työpaikat / Teollisuusompelija

Teollisuusompelija

Hakuaika päättyy 30.11.2020

Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto Pharmacare Nova Oy

Etsimme pikaisella aikataululla ompelutaitoisia ripeitä ja tarkkoja henkilöitä sairaalan suojatakkien ompelutehtäviin Hollolaan Pharmacare Nova Oy:n tuotantoon.

Omaatko aikaisempaa kokemusta teollisuusompelusta tai oletko mahdollisesti harjaantunut vapaa-ajan harrastuksiesi kautta ompelukoneen / saumurin käyttöön? Haemme nyt ompelutaustaisia henkilöitä suojavaatteiden saumaukseen ja ompeluun uudelle tuotantolinjastolle töihin Hollolan Salpakankaalle.

Työt alkavat pikaisella aikataululla jo lähiviikkojen aikana. Valittujen henkilöiden kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus, mutta myös määräaikaisuudesta kiinnostuneet henkilöt huomioidaan haussa.

Luonteelta työ vaatii tekijältään näppäryyttä sekä ripeää ja tarkkaa työotetta.

Työssä käytetään teollisuussaumuria, mutta mikäli juuri sen käytöstä ei ole aikaisempaa kokemusta niin ei hätää. Koneen käyttöön perehdytetään! Työtehtäviin voi jatkossa kuulua myös muita suojavaatteiden valmistuksen työvaiheita.

Haemme työntekijää jatkuvaan iltavuoroon (ma-pe klo 14-22). Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työskentelyyn iltavuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvien bussiyhteyksien päässä Hollolassa Salpakankaalla.

Mahdolliset tiedustelut tehtävästä voit osoittaa Baronalle Mari Ylä-Uotilalle, puh. 050 572 4853.

Mikäli kiinnostuit niin käy jättämässä hakemuksesi Baronan sivujen kautta oheisesta linkistä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä hakemuksien käsittely ja haastattelut aloitetaan heti hakuajan aikana.