Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Avoimia teollisuuden asiantuntija- ja suunnittelutehtäviä Vaasassa

Työpaikat / Avoimia teollisuuden asiantuntija- ja suunnittelutehtäviä Vaasassa

Avoimia teollisuuden asiantuntija- ja suunnittelutehtäviä Vaasassa

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Teollisuus/tuotanto Suunnittelu Tekniikka

Onko sinulla taustaa esimerkiksi teollisuuden asiantuntijatehtävistä? Etsimme Vaasaan insinööritaustaisia henkilöitä tulevaisuuden tarpeisiin asiakasyrityksillemme.

Etsimme tekijöitä mielenkiintoisiin asiantuntijatehtäviin Vaasaan. Tehtävät ovat esimerkiksi suunnittelua, dokumentointia, ohjelmointia ja viestintää. Tehtävässä välttämätöntä on alaan soveltuva koulutus, esimerkiksi insinööritutkinto. Myös englannin kielen kirjallinen sekä suullinen osaaminen on oltava hyvällä tasolla. IT-taidot ovat työtehtävässä menestymisen kannalta myös avainasemassa.

Voit olla kokenut tekijä, jolla on monipuolista kokemusta asiantuntijatehtävistä tai vasta valmistunut, tulevaisuuden tekijä, jolla on kova halu kasvattaa työkokemusta asiantuntijatehtävistä. Aiempi työkokemus suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi alan ammattilaisena sekä hyvät ansiomahdollisuudet. Työtehtävät tapahtuvat pääasiassa konttoriympäristössä, ja mahdollisuus etätyöhön on olemassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ajantasaisen CV:n oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta +358 50 597 4102 arkisin klo 8-17 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.