Tuottaja aikakauslehteen

Työpaikat / Tuottaja aikakauslehteen

Tuottaja aikakauslehteen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Media/viestintä Markkinointi/mainonta Toimistotyö

Oletko utelias luonne ja kiinnostunut siitä mitä maailmalla tapahtuu? Entä oletko uuden luomisesta syttyvä sosiaalisen median ammattilainen, jolla on kykyä ja näkemystä kirjoittaa houkuttelevasti? Etsimme tärkeälle media-alan asiakkaallemme tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Tuottajana työskentelet useamman median yhteistoimituksessa. Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset sisältäen sosiaalisen median päivittämistä, lehdessä julkaistujen juttujen siirtämistä ja editointia verkkosivustolle sekä ajankohtaisten kauneus-, terveys- ja kulttuuriaiheisten juttujen kirjoittamista. Hakukoneoptimoinnin osaaminen ja tuntemus ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa on mahdollisuus kehittyä sekä kehittää asioita. Saat myös vastuuta sekä vapautta työtehtävien tekemiseen. Pääset osaksi hauskaa ja kunnianhimoista tiimiä, jossa korostuvat nauru, yhdessä tekeminen ja toisten auttaminen. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden käyttää työpaikan kuntosalia, voit ruokailla henkilöstöravintolan hinnoilla sekä saat työterveyshuollon käyttöösi. Työssä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätöihin. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustan alueella.

Odotamme hakijoilta hyviä journalistisia valmiuksia, kiinnostusta kauneus-, terveys- tai kulttuuriaiheisiin, sujuvaa kynää sekä reipasta ja huolellista työskentelyotetta. Lisäksi työ vaatii osaamista sosiaalisen median kehittämisestä ja päivittämisestä sekä hyvää tekstin editointitaitoa. Olet myös itsenäinen tekijä, jolla on vahva halu ideoida ja kehittää uutta. Et myöskään pelkää rutiinitehtäviä, vaan teet ne tarkasti ja huolellisesti. Hyvä suomen kielen taito on ehdoton vaatimus. Ideaalihakijalla on toimittajan koulutus ja aiempaa kokemusta työskentelystä aikakausilehtien, naistenlehtien tai vaikka iltapäivälehtien parista.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme Tuottaja, laita meille hakemuksesi ja CV:si pikaisesti. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun ollessa käynnissä.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Työsuhde toteutetaan vuokratoimeksiantona työsuhteessa Barona Luovaan. Lisätietoja tehtävästä antaa: Tiina Lonka, 050 534 7909, tiina.lonka@barona.fi. Soittoaika 6.11. ja 11.11. klo 12.00–13.00 välisenä aikana. Hae tehtävää 15.11. mennessä.