KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakaspalvelullinen varastovastaava

Työpaikat / Asiakaspalvelullinen varastovastaava

Asiakaspalvelullinen varastovastaava

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne Asiakaspalvelu/palvelu

Pratar du svenska? Etsitkö pitkäaikaista monipuolista työpaikkaa?

Etsimme asiakkaallemme Länsi-Helsinkiin luotettavaa ja asiakaspalveluhenkistä varastovastaavaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Varasto sijaitsee myymälän yhteydessä, jonka vuoksi asiakaspalvelutaidot ovat tässä tehtävässä olennaisessa osassa. Työtehtäviin kuuluu myymälän ylläpito, asiakaspalvelu, erilaisten teollisten tuotteiden ja komponenttien tilaaminen, varastosaldojen hallinta sekä yleiset varastotehtävät. Tulisit olemaan vahvasti yhteydessä myös Ruotsissa toimiviin sidosryhmiin, joten ruotsin kielen puhe- ja kirjoitustaito katsotaan työssä välttämättömäksi. Työssä pärjää omatoiminen ja rauhallinen tiimipelaaja, joka on valmis tekemään monipuolista työtä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen arkityön klo 8–16 välillä, kilpailukykyisen palkkauksen ja vastuullisen tehtävän suomalaisessa perheyrityksessä, jossa pääset työskentelemään mukavassa ja toisiaan kannustavassa työporukassa. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa, mutta tavoitteena on rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Työssä on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan.