KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Särmääjä

Työpaikat / Särmääjä

Särmääjä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Teollisuus/tuotanto Kaso Oy

Haemme yhteistyökumppanillemme Kaso Oy:lle työntekijää särmäys- ja levytyökeskustehtäviin. Kyseessä on vakituinen työpaikka, rekrytoidut suoraan Kaso Oy:n palvelukseen.

Särmäyksen lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myös muut monipuoliset ohutlevytehtävät tuotantolinjalla. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta/koulutusta särmääjän/levytyökeskuksen tai metallialan tehtävistä. Vaikket omaisi kokemusta molemmista työtehtävistä, hae rohkeasti mukaan. Tarvittaessa sinulle annetaan asianmukainen koulutus. Työtä tehdään päivävuorossa 40 tuntia viikossa, Kason Suutarilan tehtaalla. Uudessa työssäsi voit aloittaa nopeastikin tai sopimuksen mukaan.

Työskentelet osana osavalmistuksen ammattilaistiimiä, jossa työtä tehdään hyvässä hengessä. Olethan positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia ja ottaa vastuuta roolissasi yrityksen ohutlevytöistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja ratkomaan tarvittaessa haasteita tuotannon tehtävissä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja urakkapalkan
  • Vakituisen työsuhteen perinteikkäässä kotimaisessa yrityksessä
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. tapaturmavakuutuksen, liikuntasetelit ja bonusjärjestelmän

Huomioithan että rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Baronan kanssa, joten kaikki yhteydenotot tulee osoittaa Baronalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521. Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan sitä oheisen linkin kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lyhtytie 2, 00750 Helsinki