KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Operaattoriksi hengityssuojainten tuotantoon

Työpaikat / Operaattoriksi hengityssuojainten tuotantoon

Operaattoriksi hengityssuojainten tuotantoon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Teollisuus/tuotanto Lifa Air Finland Oy

Oletko työntekijänä tarkka, huolellinen ja aidosti kiinnostunut tekniikan alan tuotantotehtävistä? Etsimme joukkoomme tekijöitä hengityssuojainten valmistukseen.

Etsimme Lifa Air Finland Oy:lle tuotannon operaattoreita vuoden loppuun kestäviin määräaikaisiin työsuhteisiin 2-vuoroon. Tarkoituksena on kuitenkin siirtyä 3-vuoroon, joten edellytämme sinulta vuorotyövalmiutta. Lifa Air sijaitsee Espoossa ja työvuorojen sekä sijainnin vuoksi oma auto on välttämättömyys.

Työtehtävät sisältävät tuotantokoneiden käyttöä, laadunvalvontaa sekä käsinpakkausta. Tuotteissa korkea laatu on erittäin tärkeää ja tuotantotyöntekijät ovat avainasemassa laadun varmistajina.

Sinulta odotamme tarkkuutta, pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä noudattaa työohjeita pilkuntarkasti. Omaat hyvät tiimityötaidot, puhut sujuvaa suomen kieltä.

Aikaisempi työkokemus valmistavan teollisuuden työtehtävistä ja teknisen alan ammattikoulutus katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä tehtävään valituksi tulemiseksi.

Kaikki tuotantotyöntekijät koulutetaan tehtäviin, joten tärkeintä on kuitenkin aito mielenkiinto tehtävää kohtaan, valmius oppia uutta sekä valmius sitoutua työhön pitkäksi aikaa.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi