KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

CNC-koneistaja Outokumpuun

Työpaikat / CNC-koneistaja Outokumpuun

CNC-koneistaja Outokumpuun

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Kuopio Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto

Haluatko murtaa metallipajojen myyttiä? Haluatko olla toteamassa, että metallipajat ovat nykyaikaisia, siistejä ja uutta teknologiaa hyödyntäviä tehtaita? Poikkeukselliset olot huomioiden toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti, tasavertaisesti ja helposti videohaastatteluina "RecRight Live" -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Haemme asiakkaallemme Outokumpuun AMMATTITAITOISTA CNC-KONEISTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen. Haussa on kuitenkin pitkäaikainen tekijä, joten hyvällä tyypillä on mahdollisuus työllistyä yritykseen pitkäaikaisesti.

Työskentely: Tehtaalla pääset työskentelemään nykyaikaisilla automatisoiduilla laitteilla. Taustastasi riippuen työskentelet erilaisten CNC-koneiden operaattorina, jolloin tehtävänäsi on valita oikeat ohjelmat kappeleiden työstöön ja seurata tuotteen laatua sen valmistuttua. Työssa voit olla myös itse luomassa uusia ohjelmia.

Sinä: Etsimme itseohjautuvaa, oppimishaluista ja toimeentarttuvaa persoonaa, jolla on jo useamman vuoden tausta CNC-koneistajana. Tärkeintä on silti halu ja kyky oppia uutta.

Työvuoromalli: Valmius 2-vuorotyöhön.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan, Teknologiateollisuuden TES.

Työn aloitus: sopimuksen mukaan joustavasti.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi