KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Keittiöapulainen Lempäälään

Työpaikat / Keittiöapulainen Lempäälään

Keittiöapulainen Lempäälään

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lempäälä Hotelli- ja ravintola-ala

Nyt on loistava tilaisuus saada jalka oven väliin ja kauha kattilaan! Haemme keittiöapulaisia ja tiskareita Lempäälään.

Tyypillinen keittiöapulaisen työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi ruokien esivalmistelua, salaattien valmistusta, keittiön siisteydestä huolehtimista, tiskausta ja muita keittiön avustavia työtehtäviä. Mikäs sen monipuolisempaa! Työaika painottuu arjen aamuihin ja päiviin.

Tässä tehtävässä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä tai ammatillinen koulutus on hyödyksi. Perehdytys työhön on sovittavissa. Myös joustavuus ja iloinen tekemisen meininki ovat asioita, joista on tässä työssä suuri etu! Tehtävässä vaatimuksena on hygieniapassi ja salmonellatodistus. Koulu- ja päiväkotikohteissa myös rikostaustaote vaaditaan.

Keikkatyö tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhdistää joustavasti työ arkeen. Voit valita omat työvuorosi ja pääset tutustumaan useisiin eri paikkoihin. Tarjoamme sinulle kokemustasi vastaavan palkkauksen.

Oletko etsimämme keittiöapulainen? Älä suotta aikaile, vaan lähetä työhakemuksesi pian oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.