KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Elintarviketyöntekijöitä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Työpaikat / Elintarviketyöntekijöitä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Elintarviketyöntekijöitä Naapurin Maalaiskana Oy Lieto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lieto Turku Raisio Aura Masku Pöytyä Paimio Teollisuus/tuotanto Naapurin Maalaiskana Oy

Elintarviketyöntekijöille tarjolla työtä siipikarjateollisuudessa määräaikaisilla työsopimuksilla kahteen sesonkiin: 02-04 ja 05-09 / 2021 Naapurin Maalaiskana Oy Lieto.

Naapurin Maalaiskana OY on muuttanut suomalaista siipikarjamarkkinaa vuodesta 2013 lähtien. Liedossa sijaitseva moderni tuotantolaitos työllistää yli 200 ihmistä. Vuonna 2018 liikevaihto oli n. 40 M€.

Elintarviketyöntekijä työskentelee tuotannon linjatyössä leikkaamossa, sekä pakkaamossa, teurastamolla tai varasto-/ lähettämötehtävissä. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työskentelytapaa.

Työ on keskeytyvää 2-vuorotyötä (viikonloput vapaat) ja työajat ovat 6-14 / 14-22 tai 6.30-14.30 / 14.30-22.30. Tuotantotilojen työskentely lämpötila on +4 astetta. Katsommekin eduksi kokemuksen linjatyöstä, vuorotyöstä sekä kylmätilatyöskentelystä. Työssä tarvitaan yhteistyökykyä, ymmärrystä ruokateollisuuden hygieniasäännöistä ja kiinnostusta ruoan valmistuksesta.

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme vähintään 18 vuoden ikää ja hygieniapassia. Salmonellatodistus on pakollinen ja se järjestetään työnantajan puolelta ennen työn aloitusta. Sinulla tulee olla oma auto käytettävissäsi, sillä julkinen liikenne ei kulje tehtaan vuorotyöhön sopivina aikoina. Sinulla tulee olla hyvä suomen ja/ tai englannin kielen taito.

Työsopimus on määräaikainen 30.09.2021 saakka (40h/ vko). Työt alkavat porrastetusti 02-04 / 2021 aikana. Palkka määräytyy Elintarvikealan lihateollisuuden TES:n mukaisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, aikaisemmasta työkokemuksestasi ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Rouhiainen 040 774 7780, pirjo.rouhiainen@barona.fi.

Liitäthän hakemukseesi työ- ja opiskelutodistukset.

Voit hakea työpaikkaa aivan kuten ennenkin. Pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä koronaviruksesta huolimatta. Työnhaku tapahtuu Baronalla internetissä ja kaikilla rekrytoijillamme on käytössä videohaastattelutyökalu Rec Right Live, joten kasvotusten tehtäviä haastatteluita korvataan nyt videotapaamisilla. Videohaastatteluun osallistuminen on sinulle helppoa ja vaivatonta!