KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokoonpanija

Työpaikat / Kokoonpanija

Kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tuusula Teollisuus/tuotanto

Etsitkö töitä loppuvuodelle ja haluaisit päästä työskentelemään mielenkiintoisiin tehtäviin elektroniikkalaitteiden kokoonpanossa?

Etsimme asiakkaallemme tuotannon kokoonpanotehtäviin työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen päivävuoroon. Työsuhde alkaa heti sopimuksen mukaan ja kestää aluksi jouluun asti.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä sekä pakkaustöitä. Aikaisempi kokemus mekaanisesta kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtäviin koulutetaan, joten toivomme sinulta erityisesti hyvää ja motivoitunutta asennetta. Työ on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden määräaikaiseen työhön modernissa työympäristössä. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Mikäli olet reipas ja työstä motivoitunut henkilö, joka pystyy työskentelemään samaan aikaan ripeästi ja huolellisesti, olet etsimämme henkilö.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää heti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi