KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sähkölaitteiden testaaja

Työpaikat / Sähkölaitteiden testaaja

Sähkölaitteiden testaaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Teollisuus/tuotanto

Haemme Espoossa toimivalle yhteistyökumppanillemme tuotantoon sähköasentajaa työskentelemään laitteiden testaus- sekä kytkentä- ja purkutöissä.

Työtehtäväsi koostuvat pääosin sähkölaitteiden testauksesta ja kokoonpanosta. Työssä suoriutaksesi odotamme sähköalan osaamista tai elektroniikka-/ICT- tai sähköasentajan tutkintoa. Työssä pääset käyttämään sähköalan kokemustasi monipuolisissa tehtävissä. Vianhakua tehdessäsi työkaluinasi ovat erilaiset piirustukset ja mittalaitteet. Eduksi katsotaan myös sähköturvallisuuskoulutus, sekä muut mahdolliset sähköalan kurssit. Lisäksi käytät työssäsi erilaisia testilaitteita ja luet sähkökentän piirustuksia.

Mikäli olet työssäsi tarkka, oma-aloitteinen sekä turvalliset työskentelytavat sisäistänyt työntekijä, olet etsimämme henkilö. Tarjoamme ammattitaitoasi kehittävän työtehtävän. Työskentely tapahtuu Pohjois-Espossa sijaitsevassa tuotantotilassa ja töitä tehdään päivävuorossa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Mikäli näet itsesi kehittyvässä työnkuvassa, hae rohkeasti avointa paikkaa. Jos taas jokin jäi mietityttämään ota yhteyttä: Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi, puh. 050 354 6065