KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sähköasentajia komennustöihin

Työpaikat / Sähköasentajia komennustöihin

Sähköasentajia komennustöihin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Tampere Turku Lappeenranta Pori Jyväskylä Joensuu Seinäjoki Vaasa Kajaani Oulu Kemi Tornio Rovaniemi Kokkola Espoo Vantaa Asennus/huolto

Barona Kunnossapito Oy hakee sähköasentajia komennustöihin vaihteleviin teollisuuskohteisiin ympäri Suomea. Tehtävien aloitusajankohta, kesto ja sijainti riippuu projektista. Komennukselle lähteville tarjoamme tietenkin majoituksen työpaikan läheltä, kuten myös päivärahat ja kilometrikorvaukset.

Tarjoamme motivoituneille sähköasentajille komennusluontoisia työsuhteita asiakkaidemme eri projekteissa ympäri Suomen. Tehtävät vaihtelevat kohteen mukaan, ja niihin vaikuttavat myös oma työkokemuksesi ja osaamisen tasosi.

Hakijoilta odotamme sähköalan ammatillista koulutusta, kaavioiden lukutaitoa ja aikaisempaa työkokemusta sähköasentajana. Ammattitaidon lisäksi toivomme joustavuutta ja yleistä työelämän pelisääntöjen tuntemusta. Voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortti myös edellytetään. Työtehtävät voivat sijaita ympäri Suomea, joten matkustusvalmius on välttämätön.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Markus Korpela, 0504648493.