KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Leikkaaja / kuviosahan käyttäjä

Työpaikat / Leikkaaja / kuviosahan käyttäjä

Leikkaaja / kuviosahan käyttäjä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto Pharmacare Nova Oy

Haemme Hollolaan teollisuuden asiakkaallemme tuotantolinjastolle kuviosahan käyttäjää sekä kankaanleikkaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työ vaatii tekijältään voimaa, nopeutta sekä tarkkuutta. Töitä tehdään seisten ja sisältää paljon nostelua ja liikkumista. Katsomme eduksi myös osaamisen kuviosahan huollosta, esimerkiksi rakennusalan tausta sopii tehtävään mainiosti.

Tarjolla on siisti sisätyö mukavassa työyhteisössä. Työsi on sahata tuotteen osia muotin avulla seuraavia tuotannon pisteitä varten. Huomioithan, että työn ergonomisuuden vuoksi tehtävä sopii vähintään n. 170 senttiselle tekijälle. Työtehtävään perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi tekijältään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla julkisten kulkuyhteyksien päässä. Töitä tehdään iltavuorossa ma-pe pääsääntöisesti klo 14-22. (välillä voi olla myös osa-aikaisia viikkoja). Myöhemmin syksyllä on mahdollista, että työt siirtyvät 2-vuoroon.

Palkkaus ja iltalisät määräytyvät Kaupan tes:n mukaan.

Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat mahdollisimman pian soveltuvan henkilön löydyttyä. Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Hakemuksia aletaan käydä läpi jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian!

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.