KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakaspalvelun superstara!

Työpaikat / Asiakaspalvelun superstara!

Asiakaspalvelun superstara!

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Asiakaspalvelu/palvelu Elisa Oyj / AKO - Tampere

Oletko sinä etsimämme rohkea asiakaspalveluagentti, joka haluaa löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut ja tuottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua? Haluatko päästä kehittymään kanssamme myynnin ja monikanavaisen asiakaspalvelun ammattilaiseksi Tampereen Elisalle? Nyt kannattaa toimia sillä paikat täytetään nopeasti!

Haluaisimme kertoa sinulle, että nyt tarvitsemme uutta sykettä Elisalle Tampereen asiakaspalveluun! Meillä on täällä jo mukavan iso porukka ja tiimimme kasvaa, joten tarvitsemme sinua, joka haluat kasvaa myynnillisen asiakaspalvelun timanttiseksi ammattilaiseksi meidän seurassamme. Työt alkavat marraskuun puolivälissä!

Vilkaisehan video tästä ja näe millaista työtä Elisalla tehdään!

Meillä on tunnetut ja laadukkaat Elisan tuotteet sekä palvelut, joihin saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen. Vaikka työ on itsenäistä ja tavoitteellista, ei työtä tehdä yksin vaan saat aina tukea esimieheltäsi ja tiimiltäsi. Meillä on työyhteisö, jossa työnteko on rentoa ja kivaa.

Millaista työ on Elisan asiakaspalvelussa

Asiakaspalvelijana tarjoat ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimitse Elisan kuluttaja-asiakkaille. Tapaamme asiakkaitamme myös chatissä, sähköpostissa ja somessa, joten voit päästä kehittymään monen eri kanavan asiantuntijaksi urasi edetessä. Laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi tehtävänäsi on kartoittaa asiakkaan tilanne myynnillisellä otteella ja tarjota asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Millaisia henkilöitä etsimme

Uusi tiimiläisemme on henkilönä asiakaslähtöinen, ratkaisuhakuinen sekä ymmärtää miten asiakkaille pystytään tuottamaan sellaisia asiakaskokemuksia, joista syntyvät pitkät asiakassuhteet. Tehtävässä tarvitaan rohkeaa myyntihenkisyyttä, joten olethan kiinnostunut kehittämään itseäsi myös tällä saralla. Isona plussana on hyvä kielitaito ja arvostammekin erityisesti ruotsinkielen sekä englanninkielen osaamistasi. Työ on itsenäistä, mutta uskomme parhaaseen tulokseen päästävän, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Työajat ja palkkaus

Tarjoamme tunteja viikoittain joustavasti 20-37,5 välillä, riippuen asiakkaiden tarpeesta mutta otamme myös elämäntilanteesi huomioon. Työpisteesi tulee olemaan Tampereen keskustassa ja työt ajoittuvat maanantaista lauantaihin. Maksamme ICT-alan mukaista tuntipalkkaa, jonka lisäksi voit vaikuttaa itse kuukausiansioihisi kannustepalkkioiden kautta. Etenkin myyntitavoitteiden rikkominen kasvattaa tilipussiasi tehokkuus -ja laatutavoitteita unohtamatta. Hakijoille tehdään luottotietojen tarkistus sekä huumetestaus.

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Tampereen Elisa-tiimiä? Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla!