Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotteiden taittelija/viikkaaja

Työpaikat / Tuotteiden taittelija/viikkaaja

Tuotteiden taittelija/viikkaaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Hollola Teollisuus/tuotanto Pharmacare Nova Oy

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen nopeita ja näppäräsormisia työntekijöitä Hollolaan Pharmacare Nova Oy:lle suojavaatetuotannon valmistustehtäviin kankaan viikkauksen /taittelun tehtävään.

Mikäli etsit pidempiaikaisesti töitä, olet luonteeltasi ja työotteeltasi ripeä ja reipas ja voit aloittaa pikaisella aikataululla työt niin saatat olla etsimämme henkilö! Tarjolla on selkeä, siisti sisätyö hyvässä työporukassa!

Haemme työntekijöitä erilaisten sairaalan suojavaatteiden valmistukseen. Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn luonne vaatii kuitenkin tekijältään kuitenkin tarkkuutta sekä nopeaa ja ripeää työotetta.

Haemme eniten työntekijöitä jatkuvaan arkipäiviin sijoittuvaan iltavuoroon, jossa pääasiassa työaika on klo 14-22 (välillä voi olla myös osa-aikaisia työviikkoja). Työt voivat vaihtua myöhemmin 2-vuoroon (vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroviikko).

Tehtävän palkkaus, iltalisät ja ehdot määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Jatkoimme hakuaikaa ja koska työt alkavat pikaisella aikataululla, aletaan hakemuksien käydä läpi jo hakuajan aikana, älä siis odottele hakemuksen jättämisen kanssa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.

Keskikankaantie 29, 15860 Hollola