KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Ruoan ja palvelun ammattilainen palvelulinjastoon

Työpaikat / Ruoan ja palvelun ammattilainen palvelulinjastoon

Ruoan ja palvelun ammattilainen palvelulinjastoon

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Sastamala Vähittäis- ja tukkukauppa

Sinä asiakaspalvelusta ja myynnistä innostuva reipasotteinen tekijä, etsitkö töitä? Oletko mahdollisesti intohimoinen ruuanlaittaja tai kiinnostunut oppimaan siitä puolesta lisää myynnin ohella? Haemme KOKKIA/PALVELULINJASTOMYYJää työskentelemään kauttamme asiakasyrityksessämme.

Palvelulinjastomyyjänä saat laittaa persoonasi paraatipaikalle ja tehdä myyntityötä asiakkaille: suosittelet ruokatuotteita, hehkut lämminhenkistä huumoria ja pirteää otetta. Hakemamme palvelulinjastomyyjä on rohkea persoona, joka uskaltaa lähestyä asiakkaita reippaalla asenteella. Tärkeintä on aito kiinnostus myyntiä, asiakaspalvelua ja tietenkin ruoanlaittoa kohtaan! Aikaisempi kokemus palvelulinjastotyöskentelystä katsotaan eduksi, mutta töitä on tarjolla myös uusille tulokkaille, koska työhön perehdytetään.

Työssäsi leikkaat ja paketoit herkulliset kalafileet ja mehevät pihvilihat, suosittelet asiakkaille aktiivisesti myös parhaita vaihtoehtoja ja annat heille uusia ideoita ruoan valmistukseen. Linjastolla esillepanossa painotetaan ajankohtaisuuteen. Erityisosaamisalueita ovat kalat sekä muut meren herkut, tuore liha, herkulliset salaatit, maistuvat valmisruuat sekä lämpimät grillituotteet.

Palvelulinjastomyyjänä tarvitset hygieniapassin ja salmonellatodistuksen.

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia työkohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Työ sopii myös opiskelijalle, jos olet valmis ottamaan vuoroja iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos keikkatyö palvelulinjastomyyjänä kiinnostaa, niin käy jättämässä työhakemuksesi alla olevan linkin kautta jo tänään! Saatamme kutsua sinut haastatteluun jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.