KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyjä Finlaysonin Pop Up myymälään!

Työpaikat / Myyjä Finlaysonin Pop Up myymälään!

Myyjä Finlaysonin Pop Up myymälään!

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Jyväskylä Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Barona Myynti&Kauppa Oy

Etsimme osa-aikaisia myyjiä Jyväskylään Finlaysonin rinnalle avattavaan PopUp -myymälään sesonkiluonteiseen työhön. Työt alkavat viikolla 47 (16.11.) ja kestävät tammikuun 2021 loppuun asti.

Finlayson avaa sesongin aikaan valtakunnallisesti monia kausimyymälöitä. Siksi etsimmekin nyt osa-aikaisia myyjiä Jyväskylään kauppakeskus Forumiin Finlaysonin rinnalle avattavaan PopUp -myymälään sesonkiluonteiseen työhön. Myyjien sopimustuntimäärät ovat väliltä 5-10 h/vko. Kerrothan hakemuksessasi, mikä viikotuntimäärä sinulle on sopiva. Palkkaus on Kaupan tes:in mukaan.

Työajat asettuvat kauppakeskuksen aukiolon mukaan, joten olethan valmis tekemään vuoroja kaikkina viikonpäivinä pääsääntöisesti iltaisin.

Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Parhaiten myynti- ja asiakaspalvelu sujuvat reippaalla ja rohkealla asenteella mutta myös osaamisella. Myyjänä hoidat myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä sekä huolehdit tavaran vastaanotosta, tuotteiden esillepanosta sekä myymälän yleisestä siisteydestä yhdessä tiimin kanssa. Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi: käytät muun muassa sähköpostia raportoimiseen ja ohjeistuksien seuraamiseen sekä kassan käyttö ja tilitykset kuuluvat päivittäiseen arkeesi.

Etsimme oma-aloitteisia ja kokemusta omaavia myyjiä, joilla on halua olla läsnä myymälän päivittäisessä arjessa osana myyntihenkistä tiimiä. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että tiimin kanssa yhdessä. Myynti sekä asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asia. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille. Jos tunnet inspiroituvasi ympäristöstämme ja haluat lisää kokemuksia monipuolisista myyntitehtävistä, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Kuulisimme Sinusta mielellämme pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään pikaisesti.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.