KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuotantotyöntekijöitä Joensuuhun

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä Joensuuhun

Tuotantotyöntekijöitä Joensuuhun

Hakuaika päättyy 30.11.2020

Joensuu Teollisuus/tuotanto

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta, työn hakeminen jatkuu ennallaan. Haastattelemme työnhakijat etänä videoyhteyden kautta! Voit siis osallistua haastatteluun vaikka kotisohvaltasi, joten jatka tutustumalla alla olevaan ilmoitukseen.

Haemme teollisuuden asiakasyrityksillemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Tuotanto jatkaa kasvamistaan, joten työntekijöiden tarve kasvaa edelleen.

Työtehtävät ovat pääasiassa laadunvalvonnallisia tehtäviä, joiden lisäksi työ voi pitää sisällään myös muita tuotannon avustavia tehtäviä. Työhön perehdytetään kattavasti, eli oikea asenne työtä kohtaan ratkaisee.

Sinulta toivotaan: Tarviset työhösi reipasta ja iloista asennetta sekä hieman pitkäjänteisyyttä. Pääset mukaan loistavaan työporukkaan ja tulet saamaan todella hyvämaineisen perehdytyksen tehtävään.

Työvuoromalli: Työntekijällä oltava valmius 3-vuorotyöhön.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Aloitusajankohta ja kesto: Aloitus sovitusti marraskuun aikana. Töitä alustavasta ensi vuoden maaliskuulle, mutta työsuhde voi jatkua asiakkaan tarpeen mukaan myös pidemmälle.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana RecRight-palvelumme reaaliaikaisen videohaastattelun kautta ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, mervi.leinonen@barona.fi 050 5999580

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi