KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijä fyysisiin ja omatoimisiin tehtäviin

Työpaikat / Varastotyöntekijä fyysisiin ja omatoimisiin tehtäviin

Varastotyöntekijä fyysisiin ja omatoimisiin tehtäviin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Hämeenlinna Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko vailla työtä loppuvuodesta aina ensi kesän loppuun saakka? Tahdotko että työssä tekemistä riittää, porukka ympärillä puhaltaa yhteen hiileen ja työpäiviesi aikaan tavara liikkuu ja näet työsi jäljen?

Etsimme asiakkaamme kiireiseen vuodenvaihteeseen ja alkuvuoteen hyviä tyyppejä energiseen työhön. Vastaat työssäsi omasta tekemisestäsi, työparisi tai pienen tiimin kanssa. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinnassa, Moreenin alueella.

Tehtävissä käytetään apuna mm. varaston trukkeja sekä joissain töissä pieniä käsityökaluja. Työ on kokopäivätyötä kahdessa vuorossa ma-pe klo 6-22 välillä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen Kaupan TESin mukaisen palkan, luotettavan palkanmaksun, esimiesten tuen sekä hyvän perehdytyksen varastotyöhön.

Odotamme sinulta luontaista energiaa ja kykyä selvitä fyysisestäkin työstä. Työtehtävissä menestymiseksi ja perehdytyksen onnistumiseksi omaat mieluusti sujuvan suomen kielen taidon taidon. Perehdytystä on mahdollista toteuttaa myös osin englannin kielellä. Työhön palkattavalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä.

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetäthän hakemuksesi pian sillä tehtäviin valitaan henkilöt sopivien löytyessä!