KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Aamiaiskokki, Star Arctic Hotel, Saariselkä

Työpaikat / Aamiaiskokki, Star Arctic Hotel, Saariselkä

Aamiaiskokki, Star Arctic Hotel, Saariselkä

Hakuaika päättyy 29.10.2020

Inari Hotelli- ja ravintola-ala Star Arctic Oy

Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa!

Haemme AAMIAISKOKKIA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen.

Olet etsimämme henkilö mikäli pystyt omatoimisesti valmistamaan aamupalaa, lisäksi valmistat myös lounasta ja salaatteja. Olet innostunut ja kiinnostunut ruoan valmistuksesta. Tunnet erilaiset ruokarajoitteet ja omavalvonnan, kuin omat taskusi. Hygienia- ja keittiön siisteys on sinulle kunnia-asia.

Aamiaiskokin työssä edellytämme aiempaa työkokemusta kokin työstä, mutta myös vähäisempi kokemus / vastavalmistunut otetaan huomioon. Sinulta edellytetään myös organisointikykyä, sillä työpäivät saattavat olla hyvinkin vauhdikkaita ja kiireisiä. Sinulla tulee olla hygieniapassi ja puhut sujuvasti ainakin suomea.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden.

Toivomme sinun sitoutuvan työhön joulukuun 2020 alkupuolelta huhtikuun alkuun 2021 saakka.

Mahdollisuus maksulliseen kimppamajoitukseen.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764 sekä henkilöstökonsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Ylämajantie 1, 99830 Inari