KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Ruokapalvelutyöntekijä Vesilahteen

Työpaikat / Ruokapalvelutyöntekijä Vesilahteen

Ruokapalvelutyöntekijä Vesilahteen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vesilahti Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme osaavaa ruokapalvelutyöntekijää Vesilahdelle monipuoliseen työhön.

Etsimme ammattitaitoista ja hektiseen työhön tottunutta ruokapalvelutyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Vesilahdelle. Määräaikaisuus sijoittuu ajalle 2.11.-31.12.2020 ja tehtävässä on myös mahdollisuus jatkoon. Kyseessä on kokoaikainen, arkipäiviin painottuva työ. Työaika on tavallisesti ark. klo 7.00-15.09, mutta välillä töitä voi olla myös viikonloppuisin.

Työnkuva on monipuolinen. Työssä toimitaan kokin apuna. Työtehtäviin kuuluu salaattien, välipalojen ja jälkiruokien valmistusta, ruuan esivalmistelua, kuorman purkua ja ruokien pakkausta sekä astiahuoltoa. Palkkaus on KV-työehtosopimuksen mukainen ja tehtäviin perehdytetään.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on työhön tarttuva, paineensietokykyinen ja omaa hyvät yhteistyötaidot. Annoksia menee päivässä noin 1200, joten kokemus suuressa keittiössä työskentelystä on tässä tehtävässä eduksi. Tehtävässä vaatimuksena on hygieniapassi, salmonellatodistus ja sujuva suomen kielen taito.

Jos kuvaus vastasi etsimääsi, laita työhakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi mukaan työ- ja koulutodistukset ja hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.