KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

CNC-Koneistaja

Työpaikat / CNC-Koneistaja

CNC-Koneistaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Mustasaari Laihia Isokyrö Vöyri Teollisuus/tuotanto

Etsimme nyt menestyville asiakasyrityksillemme Vaasan seudulle ohjelmointitaitoisia CNC-koneistajia.

Edellytämme hakijoilta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta alalta. Työssäsi käytät pääasiassa CNC-koneita ja työnkuvaan kuuluu ohjelmointien asettamista. Voit käyttää myös manuaalisorveja sekä jyrsimiä. Työnkuvaan kuuluu mahdollisesti myös viimeistelyä sekä muita konepajan työtehtäviä. Pääasiallinen paino on kuitenkin CNC-koneistuksessa.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Arvostamme myös, että osaat ottaa vastaan palautetta ja kehittää itseäsi annetun palautteen perusteella. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä nykyaikaiset työskentelyolosuhteet. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön.

Rekrytointia hoitaa Barona. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle ja työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.