Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin, Helsinki

Työpaikat / Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin, Helsinki

Lähihoitaja vakituiseen työhön Wilhelmiinan hoivakotiin, Helsinki

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Wilhelmiina Palvelut Oy

Helsingin Pikku Huopalahdessa sijaitsevassa Wilhelmiinan palvelukeskuksessa on koteja ikäihmisten erilaisiin tarpeisiin, itsenäisestä asumisesta ympärivuorokautiseen hoivaan. Palvelukeskus on Miina Sillanpään omistama yleishyödyllinen yritys.

Asiakkaamme Wilhelmiina Palvelut Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen lähihoitajia.

Tässä lähihoitajan tehtävässä olet tärkeä osa ikäihmisten ja heidän perheidensä elämää. Huolehdit mm. asukkaiden tärkeiden arkitoimintojen sujuvuudesta ja kuntoutuksesta sekä oman ammattitaitosi ylläpidosta ja osaamisen kasvusta.

Wilhelmiinan toimintaa ohjaavat arvot:

  • arvostamme ihmisten ainutlaatuisuutta
  • onnistumme yhdessä
  • olemme rohkeita ja vastuullisia

Tehtävä edellyttää lähihoitajan tutkintoa, mutta sinulla ei tarvitse olla työkokemusta vastaavanlaisesta työstä. Tässä on mahdollisuutesi päästä kokemaan uutta työtä lähihoitajana!

Asukkaiden kanssa jutellaksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja tulee olla työntekijöillä kunnossa. Wilhelmiina on savuton työpaikka.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työtä tehdään 3-vuorotyönä tai sinulle sopivin vuoroin.

Palkkauksessa on käytössä Wilhelmiina -lisä ja edut, kuten hyvä työterveyshuolto ja virike- ja kulttuuriedut. Peruspalkka on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkataulukon G20 (2023,03 euroa / kk) mukaan ja tähän päälle tulevat Wilhelmiina -lisä, mahdolliset kokemusvuosilisät sekä vuorokohtaiset lisät.

Wilhelmiinan toimintaa kehitetään olemalla mukana Miina Sillanpään Säätiön kehittämishankkeissa ja viemällä hyväksi todettuja toimintamalleja käytäntöön. Oma Wilhelmiinan Tapa Toimia -laatujärjestelmä ohjaa arjen toimintoja. Henkilökuntaa koulutetaan aktiivisesti jokaisen toiveiden huomioiden.

Wilhelmiina on yleisyhyödyllinen yritys. Mahdollinen voitto käytetään toiminnan kehittämiseen.

Lue Reetan ajatukset hoitotyöstä ja kuinka työt käynnistyivät Wilhelmiinassa: https://careersblog.barona.fi/tallaista-on-olla-lahihoitaja

Tule Sinäkin osaksi Wilhelmiinan arkea ja juhlaa ja tee ikäihmisen elämästä arvokas!

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Taavetti Laitisen katu 4, 00300 Helsinki

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?