KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tekstiilihuoltaja palvelukeskukseen Espooseen

Työpaikat / Tekstiilihuoltaja palvelukeskukseen Espooseen

Tekstiilihuoltaja palvelukeskukseen Espooseen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Teollisuus/tuotanto Lindström Oy

Etsitkö keikkatyötä ja yövuorot sopisivat elämäntilanteeseesi? Etsimme Espooseen Lindströmin palvelukeskukseen tekstiilihuoltajia keikkatyöhön. Työt alkavat lokakuun aikana!

Tekstiilinhuoltajana työhösi mattopesulassa kuuluvat muun muassa puhtaiden mattojen viimeistely ja pakkaus. Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne, hyvä fyysinen kunto ja halu oppia uutta. Työtyytyväisyyteen vahvasti panostavassa yrityksessä sinun on mukava tehdä keikkavuorosi ja työt sujuvat kivan työporukan kanssa kuin itsestään! Työtehtäviisi saat työpaikkakohtaisesti perehdytyksen.

Keikkatyöntekijänä sinun on mahdollisuus ottaa vastaan tarjottuja vuoroja tai kieltäytyä vuorosta kohteliaasti. Tarjolla on yövuoroja noin 2-4 vuoroa per viikko, maanantaista lauantaihin ja työaika on klo 22-07. Tehdystä työstäsi maksetaan aina TES:n mukainen palkka!

Menestyminen työssä edellyttää täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja erittäin hyvää fyysistä kuntoa. Palvelukeskustyö ei sovi allergikoille.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi heti. Haastattelut ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä Baronalle.