Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassamyyjä/ Kuru-Ylöjärvi-Hämeenkyrö

Työpaikat / Kassamyyjä/ Kuru-Ylöjärvi-Hämeenkyrö

Kassamyyjä/ Kuru-Ylöjärvi-Hämeenkyrö

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Ylöjärvi Hämeenkyrö Vähittäis- ja tukkukauppa Pirkanmaan Osuuskauppa

Hei, sinä reipas kaupan alan taitaja tai kaupan alasta kiinnostunut! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?

Etsimme kassaosaajia sekä kaupan alasta kiinnostuneita keikkatyöhön Kuruun Ylöjärvelle ja lähikuntiin.

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Kassaosaajan työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan.

Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Onhan sinulla ikärajapassi sekä veikkauskortti? Tarvittaessa ohjeistamme näiden suorittamiseen.

Toivomme työntekijältä:

• joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

• paineensietokykyä

• suomen kielen taitoa

• täysi-ikäisyyttä

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi myös meidän muissa asiakasyrityksissämme.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassaosaaja, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Eduksi luettavat asiat:

• Ikärajapassi

• Veikkaus

• Aikaisempi kassakokemus