KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyjä Clas Ohlson Iso Omena Espoo

Työpaikat / Myyjä Clas Ohlson Iso Omena Espoo

Myyjä Clas Ohlson Iso Omena Espoo

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät Clas Ohlson Oy

Jouluvaloja, kuusenkoristeita, ideoita pukinkonttiin tai vaikkapa itselle apuvälineitä joulusiivoukseen. Clas Ohlson Iso Omena valmistautuu jo lähestyvään juhlakauteen. Hyppää kyytiin ja hae mukaan sesonkityöntekijäksi!

Haemme kahta rohkeaa ja myynnillistä osa-aikaista työntekijää asiakkaallemme Clas Ohlson Iso Omenaan. Oletko aiemmin työskennellyt myyntityössä ja/tai kassatehtävien parissa? Loistava juttu. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen vastaavissa kaupan alan/erikoiskaupan työtehtävissä. Tärkeintä työssä menestymisen kannalta kuitenkin on innostunut asenne sekä rivakka ja oma-aloitteinen työskentelyote. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu, aktiivinen myyntityö, kassatyöskentely, kuormanpurku sekä muut myymälän tehtävät.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen marraskuun alusta joulukuun loppuun työtunneilla 15-20h/vko. Työajat ovat monipuoliset ja sisältävät aamu- ja iltavuoroja, sekä arki- ja viikonloppuvuoroja. Toivomme, että voit jatkaa töitä keikkaluonteisesti myös määräaikaisen työsuhteen jälkeen. Palkkaus kaupan TES. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä. Luonnollisesti odotamme myös, että olet hyvin käytettävissä työvuoroille joulun aikaan.

Älä enää mieti, vaan jätä hakemus ansioluetteloineen oheisesta linkistä mahdollisimman pian! Valintoja tehdään jo hakuaikana. Jatkoon valituille ehdokkaille lähetämme kutsun videohaastatteluun.

Piispansilta 11, 02230 Espoo