KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sähköasentaja teollisuuteen

Työpaikat / Sähköasentaja teollisuuteen

Sähköasentaja teollisuuteen

Hakuaika päättyy 27.10.2020

Valkeakoski Teollisuus/tuotanto

Haemme asiakkaallemme sähköasentajaa teollisuuden kunnossapitoon Valkeakoskelle. Asiakkaamme on vakavarainen suomalainen sähkö/automaatioalan yritys.

Haemme asiakkaallemme teollisuuden sähkö/automaatiokunnossapitoon asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakkaamme hoitaa alihankkijana erään teollisuuden yrityksen kunnossapitoa ja tarvitsee kokenutta asentajaa sijoitettavaksi asiakkaan tiloihin kunnossapitoon. Työ on kokoaikainen ja tapahtuu kolmessa vuorossa arkisin. Etsimällämme henkilöllä on vankka kokemus teollisuuden sähkö/automaatio töistä. Tyypilliset työtehtävät sisältävät vian etsintää ja korjauksia sekä ennakkohuoltoja.

Asiakkaamme tarvitsee hieman kokeneempaa asentajaa joka kokenee itsenäiseen työskentelyyn ja hallitsee sähköasentajan tehtävät monipuolisesti.

Mikäli kiinnostuit paikast hae siihen Baronan sivujen kautta mahdollisimman pian sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta voi kysyä Baronalta JAni Sjölund puh 0504347226.