KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Pirkanmaa

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Pirkanmaa

Huoltamokahvilatyöntekijä Shell Pirkanmaa

Hakuaika päättyy 31.10.2020

Tampere Ylöjärvi Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme huoltamokahvilatyöntekijöitä Shell Helmisimpukka asemille Pirkanmaalle keikkasopimuksella.

Mitä pääset meillä tekemään?

Meillä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Mutta mikäli et vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä; me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet niin Restelin ja kuin Baronan kautta.

Keikkasopimus solmitaan työntekijän ja Baronan välille. Töitä tulet tekemään Restel Liikenneasemat Oyn operoimilla Shell Helmisimpukka asemilla Pirkanmaalla. Sinut perehdytetään tehtäviin Shell Helmisimpukka asemalla ja tulet tekemään vuoroja sinun aikatauluusi sopivalla tavalla.

Shell Helmisimpukka-asemat Pirkanmaalla sijaitsevat Tampereella (Lahdenperänkatu, Sammon Valtatie ja Hervanta), Ruutanassa ja Ylöjärvellä. Osa asemista on auki ympäri vuorokauden ja työ sisältää myös yksintyöskentelyä, joten edellytämme täysi-ikäisyyttä. Arvostamme haluasi työskennellä myös yövuoroissa. Oma auto on plussaa, jotta pääset hyvin kulkemaan.

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä