Asentaja mastoryhmään liikkuvaan työhön, Digita Oy

Työpaikat / Asentaja mastoryhmään liikkuvaan työhön, Digita Oy

Asentaja mastoryhmään liikkuvaan työhön, Digita Oy

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Kirkkonummi Porvoo Asennus/huolto Tekniikka IT/tietoliikenne Digita Oy

Etsimme asiakkaallemme Digita Oy:lle asentajaa mastoryhmän liikkuviin asennus- ja huoltotehtäviin. Jos käsillä tekeminen on sinulle mieluisaa, työkalut pysyvät käsissäsi ja korkeatkaan paikat eivät pelota, juuri sinä saatat olla etsimämme henkilö. Tehtävään valittu henkilö työllistyy mastoasiantuntijaksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Digita Oy:n palvelukseen.

Mastoryhmän asentajana suoritat asennus- ja huoltotehtäviä niin mastoissa kuin katoilla sijaitsevissa kohteissa. Tehtävänäsi voi olla esimerkiksi antennien uusiminen tai harusten vaihtotyöt sekä asennuksiin liittyvät kaapeloinnit. Töitä tehdään useammissa verkoissa, muun muassa radio- ja mobiilipuolella. Digitan mastoryhmä on levittäytynyt ympäri Suomea ja jokaisen asentajan työt pyritään suunnittelemaan työntekijän kotipaikkakunnan sijainti huomioiden. Matkustamiselta työssä ei kuitenkaan voi välttyä, sillä työ on perusluonteeltaan liikkuvaa. Asentajan työskentelyalueena onkin tarvittaessa koko valtakunnan verkkoalue.

Toivomme hakijalta:

  • Perustyökalujen käyttötaitoa,
  • halukkuutta ja uskallusta työskennellä myös korkealla,
  • hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta ajoittain fyysisesti raskasta työtä kohtaan,
  • matkustusvalmiutta,
  • kykyä työskennellä suomen kielellä sekä
  • tietokoneen peruskäyttötaitoja (mm. töiden dokumentointia silmällä pitäen).

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen mastotöistä tai korkealla työskentelystä,
  • kokemuksen liikkuvasta työstä,
  • voimassa olevan mastopätevyyden sekä
  • voimassa olevat työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja EA1-kortit.

Tarjoamme sinulle kannustavasti palkatun ja taatusti tekijäänsä haastavan työn, jossa niin tehtävien kirjo kuin maisemien vaihtuminen pitävät mielesi virkeinä. Töihin pääset kiinni osaavien kollegoiden ohjaamana ja osaamistasi tuetaan jatkuvasti työhön liittyvien teknologioiden kehittyessä.

Kiinnostuitko paikasta huipulla? Jätähän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja avoin tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla rekrytointia hoitaa Perttu Piispa, p. 050 471 3321 (tavoitettavissa ma, ke ja pe), sähköposti: perttu.piispa@barona.fi.