KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Metallityöntekijä - hitsaaja

Työpaikat / Metallityöntekijä - hitsaaja

Metallityöntekijä - hitsaaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Oulu Teollisuus/tuotanto Meka Pro Oy

Nyt jos koskaan, Sinulla on mahdollisuus olla mukana korkealuokkaisten ja kotimaisten tuotteiden valmistuksessa, ajanmukaisessa ympäristössä ja osaavien ihmisten ympäröimänä. Uusi TYÖelämä alkaa tästä. Oletko valmis?

Etsimme asiakasyrityksellemme Meka Pro Oy metallialan työtehtävien parissa viihtyvää reipasta henkilöä tuotannon töihin.

Sinun ei tarvitse olla täysin kokenut konkari, mutta toivomme, että sinulla on metallialan peruskoulutus ja omaat jonkin verran kokemusta alan perustöiden parista, kuten esim. hitsaus ja särmäys. Arvostamme loistavaa asennettasi, sekä mahdollisia kädentaitoja esim. harrastustesi parista, joista voi olla etua tehtävien hoidossa.

Olet työntekijänä tunnollinen ja työnjäljestäsi tarkka tekijä, jolla on tiimitaidot kunnossa.

Olethan myös valmis myös 3-vuorotyöhön? Tehtävää hoidetaan keskeytyvässä 3-vuorossa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän ajanmukaisessa ympäristössä, osaavien ja mukavien ihmisten parissa. Työ on 3 kuukauden mittainen määräaikaisuus. Mahdollinen työn jatkuminen tarkentuu tämän jälkeen.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten klikkaa itsesi mukaan hakijaksi heti.