KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijöitä Turkuun, Finnish Design Shop

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä Turkuun, Finnish Design Shop

Varastotyöntekijöitä Turkuun, Finnish Design Shop

Hakuaika päättyy 25.10.2020

Turku Logistiikka/kuljetus/liikenne Finnish Design Shop Oy

Haluaisitko olla osa voimakkaasti kasvavaa kansainvälistä verkkokauppaa? Haemme asiakkaallemme Finnish Design Shopille varastotyöntekijöitä joulusesongin ajaksi!

Työtehtäväsi painottuvat tilausten pakkaamiseen, mutta työskentely myös tuotteiden keräilyn ja saapuvien toimitusten käsittelyn parissa on mahdollista. Varaston tehokkuus ja toimitusvarmuus ovat tärkeä osa Finnish Design Shopin onnistunutta asiakaskokemusta, ja kausityöntekijänä olet takaamassa sen toteutumisen myös joulukiireen aikaan.

Finnish Design Shopilla on Turussa varastotilaa yhteensä noin 8 000 neliömetriä, ja varastotiimissä työskentelee jo yli 40 henkilöä. Töitä tehdään arkisin klo 6.00–22.00 ja viikonloppuisin klo 8.00–16.00. Kiirehuippujen aikaan toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Varastoalan työkokemus ja trukinajotaito katsotaan eduksi, mutta oikealla asenteella pääset jo pitkälle.

Odotamme sinulta:

• oma-aloitteista, tarkkaa ja reipasta työskentelyotetta sekä hyvää peruskuntoa

• vuorotyövalmiutta

• hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen varastotyön tutkitusti inspiroivassa ja kannustavassa työyhteisössä. Avoinna olevat paikat ovat määräaikaisia työsuhteita ja voimassa tammikuun loppuun saakka. Hyvin työstään suoriutuneilla on mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa lokakuun loppupuolella.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja vapaana olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos olet kiinnostunut varaston työtehtävistä mukavassa työporukassa ja laadukkaiden designtuotteiden parissa, jätäthän hakemuksesi viipymättä!

Iso-Heikkiläntie 6, 20200 Turku