KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Suurtalouskokki Kylmäkoskelle

Työpaikat / Suurtalouskokki Kylmäkoskelle

Suurtalouskokki Kylmäkoskelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Akaa Hotelli- ja ravintola-ala Leijona Catering RISE

Oletko itseoppinut tai kokkikoulun suorittanut keittiön ammattilainen? Viihdytkö keittiön puolella omatoimisissa työtehtävissä? Lähetä hakemus suurtalouskokin tehtävään jo tänään!

Haemme Baronalle itsenäistä suurtalouskokkia työskentelemään Leijona Cateringilla. Työpiste sijaitsee Akaan Kylmäkoskella.

Työtehtäviin kuuluvat lounaan ja päivällisen valmistus sekä aamu- ja iltapalan pakkaaminen osastoille. Annoksia valmistetaan aterialla 120-140kpl.Lisäksi huolehditaan elintarvikekuormien purkamisesta, omavalvonnasta ja puhtaanapidosta. Kokemus dieeteistä katsotaan eduksi. Tehtävässä ei vaadita kokin tutkintoa, työkokemus alalta riittää. Tehtävään valitulle hakijalle tehdään turvallisuusselvitys.

Työvuorot sijoittuvat klo 6-17 ajalle ja vuoroja on arkisin sekä viikonloppuisin. Joissain vuoroissa työskennellään yksin. Työ on lähtökohtaisesti joustavaa keikkatyötä, eli voit joustavasti työskennellä silloin kun sinulle sopii. Mahdollisuus myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Jos olet etsimämme omatoiminen kokki, lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä mukaan työ- ja koulutodistuksesi sekä hygieniapassisi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.