KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Huoltoasentajia vakituisiin työsuhteisiin

Työpaikat / Huoltoasentajia vakituisiin työsuhteisiin

Huoltoasentajia vakituisiin työsuhteisiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo Vantaa Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto

Haemme Helsinkiin useita huoltoasentajia vakituisiin työsuhteisiin raidekaluston ennakkohuoltoon.

Huoltoasentajan tehtävät koostuvat asiakkaamme varikolla tehtävistä raidekaluston ennakkohuolloista, joita toteutat yhdessä ammattitaitoisen työporukan mukana tai työparin kanssa. Työhön sisältyy huoltolistan mukaisesti mekaanisia ja sähköisiä huoltoja työturvallisuuteen panostavassa ympäristössä. Kaikkiin tehtäviin saat tarkat ja kirjalliset ohjeet sekä kokeneempien asentajien kannustavan tuen, joten tehtävä sopii hyvin myös uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle.

Hakijoilta toivomme sähkö-/automaatioalaan liittyvää koulutusta. Aiempi työkokemus korjaus- huolto- tai kunnossapitotehtävistä luetaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämätön vaatimus. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja tarkkaa työotetta sekä kykyä seurata täsmällisesti ennakkohuolto-ohjeita. Tärkeimpänä edellytyksenä on kuitenkin motivoitunut ja positiivinen asenne työntekoa kohtaan. Tehtävä vaatii valmiutta vuorotyöskentelyyn, sillä työt tehdään joko kahdessa vuorossa (aamu - ilta) tai jatkuvassa yövuorossa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja vakituisen työsuhteen huoltoasentajan tehtävässä, jossa sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisissa ja haasteellisissa huoltotehtävissä. Työsuhde alkaa selkeällä ja kattavalla perehdytysjaksolla. Nyt sinulla on mahdollisuus hakea moderniin työympäristöön ja monipuoliseen huoltotiimiin raidekaluston pariin.

Haethan paikkaa mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela puh. 050 464 8493, arkisin klo 9-15.