KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Suurtalouskokki Lempäälään

Työpaikat / Suurtalouskokki Lempäälään

Suurtalouskokki Lempäälään

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lempäälä Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme ammattitaitoista, asiakaslähtöistä suurtalouskokkia työskentelemään asiakasyrityksessämme Lempäälän alueella. Työtä on tarjolla mm. kouluilla ja päiväkodeilla. Työt ovat pääsääntöisesti arkiaamu- ja päivätyötä. Työvuorot ovat kestoltaan 4-8 tunnin pituisia.

Suurtalouskokin työtehtävät koostuvat raaka-aineiden tilaamisesta, vastaanottamisesta ja esikäsittelystä, ruoan ja lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, keittiön puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi.

Edellytämme sinulta:

  • alan tutkintoa ja/tai riittävää työkokemusta erilaisista suurtalouskeittiön tehtävistä
  • hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta
  • paineensieto- ja organisointikykyä
  • suomen kielen taitoa
  • työhön tarttuvaa asennetta ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kehittyvässä työmaailmassa. Keikkatyöntekijänä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Mahdollisuus on myös pidempiin määräaikaisiin sijaisuuksiin.

Laita hakemus matkaan oheisen linkin kautta jo tänään! Liitä mukaan kuvat työ- ja koulutodistuksistasi sekä hygieniapassista. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.