KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijä Helsinkiin

Työpaikat / Varastotyöntekijä Helsinkiin

Varastotyöntekijä Helsinkiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ mukavassa porukassa?

Etsimme työntekijää asiakkaallemme Herttoniemeen. Kyseinen varasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, jonne pääsee kätevästi myös julkista liikennettä hyödyntäen. Työtä tehdään arkisin klo 7–17 välillä, joten sinulla on aina illat ja viikonloput vapaita!

Työssä pääset tekemään monipuolisesti ja laajasti kaikkia varastotehtäviä vastaanotosta lähetykseen. Tehtävissä käytetään paljon työntömasto- sekä vastapainotrukkia. Tuotteita käsitellään myös käsin. Odotammekin sinulta aiempaa kokemusta trukeista, hyvää fyysistä kuntoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Aloitus tapahtuu viimeistään marraskuun aikana ja työt kestävät ainakin tammikuun 2021 loppuun saakka. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi heti!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!