KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastovastaava

Työpaikat / Varastovastaava

Varastovastaava

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö pitkäaikaista työpaikkaa Helsingistä? Pratar du svenska?

Etsimme asiakkaallemme Länsi-Helsinkiin luotettavaa ja täsmällistä varastovastaavaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu erilaisten teollisten tuotteiden tilaaminen, varastosaldojen hallinta, tuotteiden kasaus, käsittely ja eteenpäin lähetys. Osa tilauksista kuljetetaan asiakkaille itse ja mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi. Lisäksi tulisit olemaan yhteydessä myös Ruotsissa toimiviin sidosryhmiin, joten ruotsin kielen puhe- ja kirjoitustaito katsotaan työssä välttämättömäksi. Varasto sijaitsee myymälän yhteydessä ja tehtävässä asiakaspalvelutaidot ovat olennaisessa osassa. Työssä pärjää omatoiminen ja rauhallinen tiimipelaaja, joka on valmis tekemään monipuolista työtä.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen arkityön klo 8–16 välillä, kilpailukykyisen palkkauksen ja vastuullisen työn suomalaisessa perheyrityksessä, jossa pääset työskentelemään mukavassa ja toisiaan kannustavassa työporukassa. Työsuhde solmitaan aluksi Baronan kanssa, mutta tavoitteena on rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Työssä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löytyessä.