KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijä Vallilalle

Työpaikat / Varastotyöntekijä Vallilalle

Varastotyöntekijä Vallilalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tuusula Logistiikka/kuljetus/liikenne Oy Vallila Collection Ab

Kiinnostaako pitkäaikainen työpaikka hyvässä porukassa?

Etsimme nyt asiakkaallemme varastotyöntekijöitä Tuusulan teollisuusalueelle Jusslaan. Vallilan logistiikkakeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, jonne pääsee kätevästi myös julkista liikennettä hyödyntäen. Työvuorot ovat arkisin klo 8 -16, joten sinulle jää illat ja viikonloput vapaiksi harrastuksillesi!

Työtehtävinä on pääsääntöisesti verkkokaupan tuotteiden keräilyä. Käsiteltävät tuotteet voivat vaihdella aina astioista lakanoihin ja verhoihin. Keräily tapahtuu korkeakeräilynä ja perinteisenä maatasolla tapahtuvana keräilykonetta käyttäen. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys, mutta odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta trukkien käytössä.

Työsuhde on aluksi määräaikainen 4 - 6kk mittainen, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan Vallilalle. Toivommekin sinulta mahdollisuutta sitoutua tehtäviin pitkäaikaisesti.

Töissä on mahdollista aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävään välittömästi ja paikka voi hyvinkin olla sinun!

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!