KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kassa / Hyllyttäjä

Työpaikat / Kassa / Hyllyttäjä

Kassa / Hyllyttäjä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Lohja Vihti Karkkila Vähittäis- ja tukkukauppa Barona Kauppa Oy

Haluaisitko työskennellä vaihtelevasti Lohjan ja lähialueiden kaupoissa? Etsimme KASSATYÖNTEKIJÖITÄ JA HYLLYTTÄJIÄ etenkin Lohjan, Vihdin ja Karkkilan alueelle. Edellytämme sinulta 18-vuoden ikää ja toivomuksena on aiempi kokemus kaupan alalta, mutta voimme myös perehdyttää sinut tehtävään. Kauttamme pääset joustaviin ja vaihteleviin työvuoroihin, jossa asiakaspalvelu on ykköstehtäväsi!

Tarjoamme sinulle:

JOUSTAVUUTTA – tarjolla on vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Baronan työntekijänä pystyt valitsemaan, missä vuoroissa haluat työskennellä. Vastavuoroisesti toivomme joustavuutta myös sinulta; haluat työskennellä monipuolisesti ja tehdä vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Lähdet mielelläsi töihin myös hieman lyhyemmälläkin varoitusajalla.

VAIHTELUA – kun hallitset kassajärjestelmän, olet valmis ottamaan vastaan vuoroja lukuisista eri toimipisteistä Lohjalta ja lähialueilta. Useimmat työntekijämme tekevät vuoroja monipuolisesti eri sijainneissa. Työympäristöjen vaihtuessa et pääse kyllästymään!

ARVOKASTA KOKEMUSTA ASIAKASPALVELUTYÖSTÄ - Kaupassa työskentely vaatii sinulta sosiaalisuutta, asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn kuuluvaa rutiinia.

Palkkaus tehtävässä kaupan alan TES:n mukaan.

Nyt kun kiinnostuit tehtävästä, on aika hakea osaksi Baronaa! Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, valintoja tehdään jo hakuaikana! Edellytykset työnsaannille:

  • täysi-ikäisyys

  • suomen kielen taito

Toimipisteiden sijaintien vuoksi ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.