KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Vastuumyyjä Finlaysonin Pop Up - myymälään Iisalmeen!

Työpaikat / Vastuumyyjä Finlaysonin Pop Up - myymälään Iisalmeen!

Vastuumyyjä Finlaysonin Pop Up - myymälään Iisalmeen!

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Iisalmi Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Finlayson Oy

Etsimme osa-aikaista vastuumyyjää Iisalmen Finlaysonin Pop Up - myymälään sesonkiluonteiseen työhön. Työt alkavat viikolla 45 ja kestävät tammikuun 2021 loppuun saakka.

Finlayson avaa sesongin aikaan noin 20-30 kpl kausimyymälää. Siksi etsimmekin nyt osa-aikaista myyjää Iisalmen Finlaysonin Pop Up - myymälään sesonkiluonteiseen työhön. Vastuumyyjän sopimustuntimäärät on 30h/vko. Palkkaus on Kaupan tes:in mukaan.

Työajat asettuvat kauppakeskuksen aukiolon mukaan, joten olethan valmis tekemään vuoroja kaikkina viikonpäivinä.

Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Parhaiten myynti- ja asiakaspalvelu sujuvat iloisella ja rohkealla asenteella mutta myös osaamisella. Vastuumyyjänä olet mukana uuden liiketilan avausprosessissa tiimisi kanssa, vastaat kampanjoiden aikataulusta, kuormien vastaanotosta, tilauksista sekä laadit työvuorolistoja. Tähän kaikkeen saat tietenkin tukea ja neuvoja! Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi: käytät muun muassa sähköpostia raportoimiseen ja ohjeistuksien seuraamiseen sekä kassan käyttö ja tilitykset kuuluvat päivittäiseen arkeesi.

Etsimme oma-aloitteisia ja kokeneita myyjiä, joilla on halua olla läsnä myymälän päivittäisessä arjessa, ohjata tiimiä ylpeydellä omaa esimerkkiä käyttäen ja inspiroiden hyviin tuloksiin sekä yhteishenkeen. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi olet kiinnostunut kodin sisustuksesta ja myynti sekä asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asia. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille.

Jos tunnet poltetta ja halua monipuoliseen myyntityöhön, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.