KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Siivooja

Työpaikat / Siivooja

Siivooja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tuusula Kerava Järvenpää Vantaa Helsinki Kiinteistöala

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan siivoojaa pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset puhtaanapidon tehtävät eri kohteissa Tuusulassa. Työ on kokoaikainen 37,5h/vko ja vuoroja on arkisin maanantain ja perjantain välillä. Tehtävässä työskennellään kahdessa vuorossa; aamuvuorot ovat klo 6-14 ja iltavuorot klo 14-22.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa puhdistusalan koulutusta ja/tai jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme hakijoilta reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä organisoida itsenäisesti omaa työtä. Työpäivän aikana työskennellään muutamassakin eri kohteessa, joten hakijalla tulee olla valmiutta liikkua työpäivän aikana eri kohteissa. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan ja mielenkiintoisen työn sekä osaamista vastaavan palkan. Työt alkavat aina perehdytyksellä, jolloin on mahdollisuus tutustua työtehtäviin ja kohteisiin opastettuna.

Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.