KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastotyöntekijä päivävuoroon Vantaalle

Työpaikat / Varastotyöntekijä päivävuoroon Vantaalle

Varastotyöntekijä päivävuoroon Vantaalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Rockwool Finland Oy

Miltä kuulostaisi trukkityöt rennossa, mutta silti täynnä tekemisen meininkiä olevassa työyhteisössä? Etsitkö itsellesi pidempiaikaista työpaikkaa päivävuorosta? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista! Tarjolla olisi nimittäin paikka nopeasti kasvavassa kansainvälisessä rakennustarviketeollisuuden varastossa, jossa töitä tehdään tehokkaasti, mutta aina hyvällä fiiliksellä.

Etsimme asiakkaallemme Rockwool Finland Oy:lle työntekijää Vantaalla sijaitsevaan varastoon. Työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanotto, purku ja lastaus sekä muut varaston toimintaa täydentävät tehtävät. Käytössäsi on SAP-järjestelmä, joka on helppokäyttöinen ja nopeasti opittavissa. Työtä tehdään sekä sisä- että ulkotiloissa vastapainotrukeilla, joissa on tehokkaat lämmitys- sekä ilmastointilaitteet.

Aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä ja toivomme, että pystyt sitoutumaan työtehtäviin vähintään maaliskuun 2021 loppuun saakka. Hyvin työssä pärjäävän on kuitenkin todennäköisesti mahdollista jatkaa myös tämän jälkeen. Työvuorojen sijoittuessa arkipäiville klo 7:00 – 16:30 välille, jäävät illat ja viikonloput vapaaksi esimerkiksi harrastuksia varten.

Tässä työssä pärjää henkilö keneltä löytyy oma-aloitteisuutta, reipas asenne ja tehokas työote. Toivoisimme että sinulta löytyy jo ennestään jonkun verran varastotyökokemusta ja/tai olet tottunut tekijä trukin puikoissa. Erityisesti aikaisempi kokemus vastapainotrukista katsotaan eduksesi. Työyhteisö on tiivis ja huumorintajuinen, joten tärkeintä meille on kuitenkin löytää tätä työyhteisöä täydentävä henkilö.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan aikana.

Kivistönkorventie 3, 01730 Vantaa