KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Siivoojia Tuusulaan

Työpaikat / Siivoojia Tuusulaan

Siivoojia Tuusulaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tuusula Kerava Järvenpää Vantaa Helsinki Kiinteistöala

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan siivoojia

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset puhtaanapidon tehtävät eri kohteissa Tuusulassa. Tehtävässä työskennellään kahdessa vuorossa; aamuvuorot tapahtuvat klo 6-14 välillä ja iltavuorot puolestaan klo 14-22 välillä. Työ on osa-aikainen ja vuoroja on arkisin maanantain ja perjantain välillä.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa puhdistusalan koulutusta tai jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa. Useissa kohteissa työskennellään itsenäisesti, joten toivomme hakijoilta myös reipasta työotetta sekä kykyä organisoida itsenäisesti omaa työtä. Työpäivän aikana saatetaan työskennellä muutamassakin eri kohteessa, joten hakijalla tulee olla valmiutta liikkua työpäivän aikana eri kohteissa. B-ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Tarjoamme mukavan ja mielenkiintoisen työn sekä osaamista vastaavan palkan. Työt alkavat aina perehdytyksellä, jolloin on mahdollisuus tutustua työtehtäviin ja kohteisiin opastettuna.

Laita hakemus oheisen linkin kautta ja liitä mukaan myös ansioluettelosi! Hakemuksia käsitellään myös hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.