KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokoonpanija

Työpaikat / Kokoonpanija

Kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vaasa Mustasaari Laihia Teollisuus/tuotanto

Haemme nyt asiakasyrityksillemme tuleviin tarpeisiin tuotantotyöntekijöitä ja kokoonpanijoita Vaasan sekä Vaasan lähikuntiin.

Työtehtävät ovat monipuolisia, mutta koostuvat pääsiassa metalli- ja sähköalan kokoonpano- sekä asennustehtävistä. Katsomme vahvaksi eduksi, että sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä joko työkokemuksen tai harrastusten kautta tai alaan liittyvä koulutus. Alaan liittyvät koulutukset eivät kuitenkaan ole välttämättömyys, mutta ne katsotaan eduksi.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Arvostamme myös, että osaat ottaa vastaan palautetta ja kehittää itseäsi annetun palautteen perusteella. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Toivomme hakijalta:

  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • kykyä toimia omatoimisesti ja itsenäisesti opeteltuasi tehtäväkenttäsi
  • vankkaa perusammattitaitoa, luotettavuutta ja motivoitunutta asennetta

Tarjoamme:

  • mahdollisuuden oppia ja kehittää itseäsi työntekijänä
  • hyvät työskentelyolosuhteet
  • hyvät ansiomahdollisuudet

Rekrytointia hoitaa Barona. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde solmitaan määräaikaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.